BBO-Blog

18. januar 2021


 
Begyndertræning: Vi er ny begyndt at benytte Chat-Room ifm begyndertræning. Dette gør det meget nemmere at kommunikere og ikke mindst at eventuelle fejl kan rettes uden først at skulle skrive i chatboxen. Efter den er lagt på min egen server kan alle høres og lyden er okay. Konceptet er godt til begyndertræning, men det vil nok forvirre mere end det vil gavne ifm holdkampene. Det er ganske enkelt at starte, idet man går ind på bridgefb.dk og vælger sit navn, hvorefter BBO og Chat-Room automatisk sættes op. Man skal så herefter blot indtaste sine brugeroplysninger og afvente en invation.

=========================================================================================================================================================

19. maj 2020

Medlemmer af Haslev Bridgeklub - Bridge Base Online (BBO)

Vi har modtaget dette fra Faxe Bridgeklub. For at kunne deltage skal man have BB$ på sit brugernavn. Dette gøres ved at købe 10 BB$ til kr. 129 (til 4 spilleaftener for dig og din makker)

Kære nabobridgeklub
 
Faxe BK søsætter fremover på tirsdage kl. 19 en sommerbridge på BBO (Bridge Base Online) - første gang tirsdag den 19. maj. Hvis nogen af jeres medlemmer har brugernavn på BBO, kunne der måske være interesse for at spille med.
 
Det bliver en seksbords Howell, men Faxe BK vil ikke kunne stille 12 par selv på BBO.
 
På BBO er det således at man tilmelder sig turneringer fra 2 timer før, dvs. fra kl. 17 om tirsdagen. Mellem 17 og 18 er tilmeldingen forbeholdt Faxe BK's medlemmer. Kl. 18 ophæves restriktionerne, så mellem kl. 18 og 19 kan andre frit tilmelde sig op til grænsen på 12 par.
 
Det kunne være hyggeligt at "se" naboklubbernes medlemmer til vores sommerbridge på BBO. Og det giver måske nogen af jer en ekstra mulighed for at få spillet noget bridge i disse coronatider.
 
Det koster 1,25 $ (ca. 8 kr) pr. spiller.
 
Hvis du vil sende mailen med den vedhæftede vejledning videre til jeres medlemmer, vil det være fint. Hvis du ikke vil, er det naturligvis okay.
 
Med venlig hilsen
Leif J. Madsen
Faxe BridgeKlub

Vejledning tryk her

=========================================================================================================================================================

1. maj 2020

Medlemmer af Haslev Bridgeklub - Bridge Base Online (BBO)

Basen er nu oppe på 21 Bridge-spillere (primært fra torsdag eftermiddag), som har ytret ønske om at spille bridge på internettet, via Bridge Base Online.
Alle medlemmer af Haslev Bridgeklub er velkomne til at melde sig til basen.

Holdmatch:
Jeg vil derfor, forsøgsvis, hver tirsdag og torsdag kl. 13:30 arrangere en holdmatch med plads til 2 hold med 2 par på hvert hold (ialt 8 Bridge-spillere)
Når vi begynder at spille i klubben, så stopper ovenstående arrangement.

Tildeling af pladser:
I løbet af mandagen/onsdagen sender jeg en invitation, til deltagelse i holdmatchen den efterfølgende dag, via SMS til alle interesserede.
Tilmelding sker ved at svare på SMS’n eller skrive til mig på e-mail.
Tirsdag/torsdag morgen klokken 8:00 tildeler jeg pladserne i den rækkefølge tilmeldingerne er kommet ind. Hvis der er mere end 8 deltagere, vil jeg tage hensyn til hvornår man sidst har spillet og give fortrinsret til de Bridgespillere der har spillet mindst.
Er der færre end 8 tilmeldinger, så aflyses holdmatchen.
Hvis vi skulle være så heldige at der er 16 eller derover der tilmelder sig, så kører vi med 2 holdmatcher.

Hvis man ønsker at få resultaterne på e-mail, da det godt kan være lidt svært at følge med på telefonen, så send mig jeres e-mail adresse.

Ønsker man evt. at den ene holdmatch flyttes til et andet tidspunkt på dagen, så lad mig lige høre nogle forslag.

Er man ikke interesseret i at modtage invitationerne, så send mig en SMS.

Hører man eller kender man til andre fra klubben, som gerne vil være med, så er de velkomne til at ringe/skrive til mig.

——————————————————————————————————————

Træning:
Vi vil fortsat træne Stayman og Jacoby.
Kortfordelingen sættes til altid at give 1NT åbning.

Hvornår:
mandag, onsdag og fredag klokken 9:30 - 11:00

Deltagere:
Alle interesserede er velkommen til at deltage.
For at være med skal man henvende sig til mig på e-mail eller SMS og opgive sit brugernavn på BBO.

Afvikling:
Seancen foregår således af 4 spiller og resten "ugler"
Efter 3 spil skiftes der ud, således alle får lov til at melde og spille.
Når man signer på BBO, må boxen “Usynlig” ikke være markeret, da jeg ellers ikke kan se hvem der logger sig på og evt. står i kø til at blive skiftet ind.

//Finn Christiansen
For at undgå spam: tlf.: se klubbens medlemsliste - e-mail: send mig en SMS , så returnerer jeg min e-mail adresse

PS! Denne hjemmeside er hele tiden under udvikling og nye tiltag samt eventuelle ændringer vil komme til at stå øverst på siden.